Het bestuur

Laurens Heideman is sinds juli 2023 voorzitter van het bestuur. Laurens is dagelijks bezig met M&A en zeer bevlogen in het adviseren en begeleiden van ondernemers bij zowel het aan- en verkopen van ondernemingen.

Romme Varkevisser is de secretaris van het bestuur. In zijn dagelijks werk als advocaat begeleidt hij aan- en verkoop trajecten. Variƫrend van klein tot groot MKB.

Alexander Draaijer is benoemd tot penningmeester. Alexander is Investment Analyst Cleantech bij de NOM. Hij houdt zich bezig met de ontwikkeling van het innovatieve landschap en werkt mee aan investeringen in Noord-Nederland die de wereld een stukje verbeteren.

Rens Nijdam is algemeen bestuurslid van M&A Noord-Nederland. Rens is ruim 18 jaar actief als advocaat op het gebied van fusies & overnames, met een tussenperiode als hoofd juridische zaken van Accell Group in Heerenveen. Via zijn eigen kantoor Nijdam Advocatuur begeleidt hij ondernemers op deskundige, doelgerichte en betrokken wijze bij aan- en verkooptrajecten.