Het bestuur

Sanne Koster is voorzitter van M&A Noord-Nederland. Met meer dan 10 jaar ervaring in de M&A praktijk en de herstructureringspraktijk hoopt zij vanuit de juridische invalshoek kennis en ervaring binnen de vereniging samen te brengen.

Laurens Kruize bekleedt de functie van secretaris. Laurens heeft inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de advisering van ondernemers vanuit verschillende disciplines. De laatste jaren richt hij zich steeds meer op de begeleiding en advisering van ondernemers bij de verkoop van hun onderneming of de aankoop van een onderneming.

Ingmar Bouma is benoemd tot penningmeester. Ingmar heeft als accountant en mkb adviseur veel ervaring in de MKB praktijk en weet als geen ander wat er speelt bij ondernemers. Zijn kennis en ervaring brengt hij graag in bij de vereniging.

Laurens Heideman is binnen het bestuur actief als algemeen lid. Laurens is dagelijks bezig met M&A en zeer bevlogen in het adviseren en begeleiden van ondernemers bij zowel het aan- en verkopen van ondernemingen.