Evenementen

M&A Noord-Nederland organiseert jaarlijks minimaal vier evenementen die zich kenmerken met kennisoverdracht en afsluitend de mogelijkheid voor de leden om elkaar beter te leren kennen.

Het aanmelden voor een evenement kan door een e-mail te sturen aan info@ma-noordnederland.nl

Event – Donderdag 22 september

Ritzo over koffie – gewoon koffie – ondernemen en innovatie

Ritzo ten Cate volgde vijf studies, rondde er twee af, maar het meest leerde hij van… daklozen. Hij dronk koffie met ze, zette de daklozenwandelingen van Groningen op, schreef een roman en zorgde dat de stad ook de stadjers van de straat weer zag. 

Op donderdagmiddag 23 september is Ritzo bij ons te gast en vertelt hij over zijn koffie drinken en wat zijn onderneming op scholen, bij de politie, bij burgemeesters, bij bankiers, elders in het land, bij hem zelf en… daklozen teweeg bracht. En ja, hij zal Schumpeter noemen en met bedrijfskundige termen strooien als strategic drift, incrementele en radicale innovatie 😉

Ritzo zet sociale bewegingen op als ondernemer. Dat doet-ie zonder subsidies, doorgaans met weinig geld en toch woont-ie in een koophuis, werkt-ie maximaal twintig uur per week en gaat het doorgaans best goed met’m.

Vragen? Ook over iets anders? Vragen. Graag! Want daar wordt het nog inspirerender van. We mogen hem twee uur lang alles vragen wat er maar in ons opkomt.

————————————

Wanneer : 22 september van 16-18 uur

Locatie: Melkfabriek in Bunne

Aanmelding: stuur een e-mail naar info@ma-noordnederland.nl

NB: Voel je vrij om een introducee, met kennis en ervaring in M&A, mee te nemen. Graag vermelden bij de aanmelding.

____________________________________________________________________

Op 24 maart 2022 hebben wij het kick-off event van M&A Noord Nederland gehad. In een skybox bij FC Groningen hebben leden en geïnteresseerde in een lidmaatschap kennis met M&A Noord Nederland gemaakt door eerst te luisteren naar een interessante spreker om vervolgens na te praten bij de borrel.

Jaarplanning 2022

  • 24 maart 2022; openingsbijeenkomst met introductie bestuur, kennisdeling en afsluitende borrel, locatie Groningen; tijdstip 16.00 uur tot 18.00 uur;
  • 23 juni 2022; bijeenkomst met nadruk op kennismaken met elkaar en het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk en afsluitende borrel, locatie (ovb) Assen); tijdstip (ovb) 16.00 uur tot 18.00 uur;
  • 22 september 2022; bijeenkomst (invulling volgt) en afsluitende borrel, locatie nader te bepalen; tijdstip (ovb) 16.00 uur tot 18.00 uur;
  • december 2022; locatie (ovb) Heerenveen, kennisdeling en afsluitend jaardiner, tijdstip (ovb) 17.00 uur tot 22.00 uur.