Evenementen

M&A Noord-Nederland organiseert jaarlijks minimaal vier evenementen die zich kenmerken met kennisoverdracht en afsluitend de mogelijkheid voor de leden om elkaar beter te leren kennen.

Het aanmelden voor een evenement kan door een e-mail te sturen aan info@ma-noordnederland.nl

Jaarplanning 2023

  • 28 september 2023; bijeenkomst met Thomas Mensink en afsluitende borrel, locatie: Graansilo (zie: www.restaurantgraansilo.nl, Griffeweg 4, 9724 GG, Groningen); tijdstip 16.00 uur tot 18.00 uur;

UITNODIGING

Na een geslaagde bijeenkomst op donderdag 6 juli 2023, nodigen wij jullie uit voor de volgende bijeenkomst op donderdag 28 september 2023.

Wij zijn 28 september 2023 weer te gast in Groningen, dit keer in de bierkluis van de iconische Graansilo (zie: www.restaurantgraansilo.nl, Griffeweg 4, 9724 GG, Groningen). Onze bijeenkomst nabij Maallust leek namelijk zo goed te bevallen, dat wij weer voor een locatie hebben gekozen waar op de borrel een zelf gebrouwen bier kan worden gedronken.

Als gastspreker hebben wij na Hans Nijland iemand uitgenodigd, waarmee wij in gesprek kunnen gaan over trends in het financieringsklimaat voor (met name) startups en scale-ups. Thomas Mensink is de spreker, die werkzaam is als startup- & investment analyst bij Golden Egg Check (zie: www.goldeneggcheck.nl). Als je het nog niet kent zou je een van de 63 afleveringen van de ‘At The Money’-podcast kunnen luisteren, waarin Thomas Mensink spreekt met ondernemers en investeerders over groei- en investeringsstrategieën. Verder heeft hij net als de vorige gastspreker onlangs een boek geschreven.

Aanvang zoals altijd vanaf circa 15.45 uur. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-Park Oosterpoort (Trompsingel 23, 9724 DA Groningen).

Wij hopen dat je erbij kunt zijn. Aanmelden kan door een mail te sturen aan info@ma-noordnederland.nl. Geef het even aan als je een introducé wenst mee te nemen.

  • 14 december 2023; locatie (ovb), kennisdeling en afsluitend jaardiner, tijdstip (ovb) 17.00 uur tot 22.00 uur.

Bijeenkomst 6 juli 2023

Tijdens de tweede bijeenkomst van het jaar nam Hans Nijland ons mee in zijn avonturen als directeur van FC Groningen. Hij sprak met veel passief over zijn drijfveren.

Ook namen wij afscheid van Laurens Kruize als bestuurslid en verwelkomde wij Romme Varkevisser als nieuw bestuurslid.

Vanaf heden is Laurens Heideman voorzitter en zal Sanne van Dijk (Koster) algemeen bestuurslid zijn.